Ratsit

Sök upplysning, uppgift om privatperson eller företag med Ratsit

Ratsit

Ratsit är känd för att ge möjligheten att söka kredit- och inkomstuppgift (kreditupplysning, taxerad inkomst, löneuppgift) om personer och företag. Men du kan även se många andra uppgifter som adress, telefonnummer, ålder/födelsedatum, civilstånd, företagsregistrering och om personen är involverad i någon form av företag (bolagsengagemang), om personen/företaget har någon registrerad betalningsanmärkning eller det finns notering hos kronofogden.

Hitta mer

Hittar du inte det du söker efter hos Ratsit - prova även att söka med dom andra söktjänsterna inom samma kategori, Nummerupplysning & Adress.

5 andra inom samma kategori: Eniro Privatpersoner Eniro Gulasidorna Hitta.se Ixquick utland Birthday

Sökkategori Nummerupplysning & Adress

Nummerupplysning är en i de flesta fall avgiftsbelagd tjänst som förmedlar information personers och företags nummer till fasta och mobila telefoner samt adresser på Internet. Namnet är vilseledande då de flesta nummerupplysningstjänster är betydligt mer innehållsrika än namnet ger sken av. Till exempel kan man många gånger även få adresser, e-postadresser, vägbeskrivningar, öppettider och så vidare. Den största svenska nummerupplysningstjänsten idag är Eniro 118 118 AB som från början var Televerkets nummerupplysning 07975. Verksamheten bolagiserades och köptes så småningom av katalogföretaget Eniro AB. Andra företag som bedriver nummerupplysning är bl.a. Nummerupplysningen 118 218 AB och Ahhaa 118 100.

Nyckelord

Taggad som: ratsit, person, företag, kredit, upplysning, inkomst, betalningsanmärkning, uppgift

Hittaren

Hittaren är en söktjänst som hjälper dig att hitta det du söker. Här hittar du kategoriserade sökämnen med dom största söktjänsterna. Välj bara vad du söker efter och skriv in sökordet, hittade du inte det du ville väljer du en annan söktjänst och söker igen.