MAP24

Sök karta med MAP24

MAP24

Kartor och vägbeskrivningar i Sverige, Europa och hela världen.

Populära sökningar

norge finland oslo sverige tyskland puttgarden göteborg karlstad stockholm malmö uppsala örebro halmstad linköping svinesund kongsvinger jönköping puttgarden åbo trondheim västerås

Hitta mer

Hittar du inte det du söker efter hos MAP24 - prova även att söka med dom andra söktjänsterna inom samma kategori, Adress & Karta.

5 andra inom samma kategori: Eniro karta Eniro vägbeskrivning ViaMichelin Google Map Bing Kartor

Sökkategori Adress & Karta

Adress, angivelse av den gata och ort där till exempel en privatperson bor eller ett företag är beläget.

En karta är en förminskad avbildning av ett geografiskt område, oftast jordytan. Kartan är oftast en schematisk representation av terrängen till skillnad från t.ex ett flygfoto. Detta åstadkoms av karttecken (symboler) som visar områdets olika terrängegenskaper samt viktiga objekt i avseende på samhälle, kultur och terrängföremål. Hur en karta ser ut och vad som tas med på den beror helt på vad den ska användas till. Vissa kartor används för att orientera sig, t.ex vägkartor och orienteringskartor. Andra används för att ge överblick eller planera.

Nyckelord

Taggad som: map24, karta, vägbeskrivning

Hittaren

Hittaren är en söktjänst som hjälper dig att hitta det du söker. Här hittar du kategoriserade sökämnen med dom största söktjänsterna. Välj bara vad du söker efter och skriv in sökordet, hittade du inte det du ville väljer du en annan söktjänst och söker igen.