Google

Sök ord fakta information med Google

Google

Hitta med Google websök - webbens största sökmotor för att söka information, text, bilder, nyheter på webben. Google är en webbsöktjänst eller en sökmotor. På Google kan man söka i Googles index på över åtta miljarder webbsidor. Sökmotorn använder en teknik som kallas PageRank, som enkelt förklarat bedömer en webbsidas kvalité enligt principen hur många och vilka som länkar till webbplatsen. Enligt många är Google den bästa sökmotorn på Internet.

Populära sökningar

volvo fleggard burg b bolibompa facebook xhamster msn alma mulahasanovic spelo elmedina nezirevic alisa kasumovic aldina bijedic stardoll aktier bakdelar volvocars.se n lejlla softic visitkort mall

Hitta mer

Hittar du inte det du söker efter hos Google - prova även att söka med dom andra söktjänsterna inom samma kategori, Internet.

2 andra inom samma kategori: BING Yahoo Sök

Sökkategori Internet

En webbsöktjänst (ofta felaktigt kallat en sökmotor) är en webbtjänst som låter användarna söka efter innehåll på WWW. Det handlar vanligen om att söka efter text i webbsidor skrivna i HTML, men det finns även tjänster som letar efter bilder. Datatermgruppen rekommenderar termerna söktjänst för tjänsten som erbjuds och sökmotor för programmet som används hos den som erbjuder tjänsten. Flera olika söktjänster kan använda sig av samma sökmotor.

Nyckelord

Taggad som: hitta, google, internet, webb, sök, sökmotor, söktjänst, bilder

Hittaren

Hittaren är en söktjänst som hjälper dig att hitta det du söker. Här hittar du kategoriserade sökämnen med dom största söktjänsterna. Välj bara vad du söker efter och skriv in sökordet, hittade du inte det du ville väljer du en annan söktjänst och söker igen.