Google Map

Sök adress och karta med Google Map

Google Map

Sök kartor över sverige, europa och hela världen hos Google. Du kan hitta kartor, satellitbilder eller en mix av båda. Du kan i vissa fall zooma in så du kan se byggnader och till och med människor på bilderna! Du kan söka på tex en ort, plats, gata osv men även GPS-positioner.

Populära sökningar

norge finland sverige oslo tyskland puttgarden göteborg karlstad stockholm malmö uppsala örebro halmstad linköping svinesund kongsvinger jönköping puttgarden åbo trondheim västerås

Hitta mer

Hittar du inte det du söker efter hos Google Map - prova även att söka med dom andra söktjänsterna inom samma kategori, Adress & Karta.

5 andra inom samma kategori: Eniro karta Eniro vägbeskrivning MAP24 ViaMichelin Bing Kartor

Sökkategori Adress & Karta

Adress, angivelse av den gata och ort där till exempel en privatperson bor eller ett företag är beläget.

En karta är en förminskad avbildning av ett geografiskt område, oftast jordytan. Kartan är oftast en schematisk representation av terrängen till skillnad från t.ex ett flygfoto. Detta åstadkoms av karttecken (symboler) som visar områdets olika terrängegenskaper samt viktiga objekt i avseende på samhälle, kultur och terrängföremål. Hur en karta ser ut och vad som tas med på den beror helt på vad den ska användas till. Vissa kartor används för att orientera sig, t.ex vägkartor och orienteringskartor. Andra används för att ge överblick eller planera.

Nyckelord

Taggad som: google, map, karta, satellitbilder, sverige, världskarta, europa

Hittaren

Hittaren är en söktjänst som hjälper dig att hitta det du söker. Här hittar du kategoriserade sökämnen med dom största söktjänsterna. Välj bara vad du söker efter och skriv in sökordet, hittade du inte det du ville väljer du en annan söktjänst och söker igen.